Connect with us

Economic

Cluj Tech Society, cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding în IT din România

Published

on

Cluj-Tech-Society

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova, anunță desfășurarea celui mai complex eveniment din domeniului IT, Cluj Tech Society, în perioada 15-16 noiembrie 2019. 

Evenimentul va avea loc la BT Arena și cuprinde, pe lângă partea de recrutare în domeniul IT, două zile la scenă deschisă, prezentări interactive, demonstrații și workshop-uri, completate de sesiuni de împărtășire de experiențe la care participă antreprenori, angajatori și candidați cu potențial, precum și zone dedicate celor pasionați de gaming sau de coding. 

Ediția din această toamnă este dedicată temei EduTech (Education and Technology), printre cei prezenți la conferință numărându-se Eden Lazaness, Head of Innovation la King’s College, reprezentanți ai companiilor Google (Zurich) și Testerum (Amsterdam).

Printre companiile prezente la eveniment se numără: Steelcase, Take off Labs, Amazon Web Services, Bloomberg, Big Data Engineering @Data Reply Germany, FME și Bannersnack, aducând împreună peste 500 de locurile de muncă în domeniul IT, pentru diverse specializări, competențe și pregătire profesională.

Advertisement

Vezi cum va fi vremea

În cadrul Cluj Tech Society vor exista și două sesiuni de dezbatere, pe teme conexe educației și tehnologiei: “Upgrade Tech Education”, la care vor participa și Simona Motogna, Prodecan Facultatea de Matematică și Informatică – UBB și Daniela Popescu, Prorector Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, precum și “Technology: Evolution vs. Involution”, la care vor participa Thea Ionescu, Maria Predoiu și Urania Cremene. În plus, pe parcursul celor două zile va avea loc și hackathonul “EduHack”, workshop-ul “Wikipedia & Open Education” și prezentările din zona dedicată soluțiilor tehnologice, “Start-up Alley”.

Organizatorii vor renunța la iluminarea clasică din locația evenimentului, pentru a utiliza sursele luminoase în accentuarea anumitor zone de interes și pentru redarea unei atmosfere speciale. “Deoarece dorim să transformăm, inclusiv ambianța unui târg de cariere, în ceva mai complex, inedit și cu totul deosebit, locația evenimentului va deveni un spațiu interactiv, orientat spre evoluție a tehnologiei, inclusiv prin elemente futuriste de decor (lumini led în zonele comune, direcționale și sisteme luminoase la scenă)”, a declarat Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere.

Cluj Tech Society va aduce și o componentă distractivă, nu doar interactivă și anume, un campionat de e-sports. Conceptul, denumit Digital Crusade, a fost lansat la Cluj în toamna anului 2018, extins la Chișinău și Sibiu în toamna anului 2019 și va ajunge la Cluj Tech Society cu turnee de League of Legends 5v5, Counter Strike: Global Offensive 5v5, Teamfight Tactics , FIFA20 și Hearthstone. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei  mai competenți, dar și amatori, cu sute de oameni implicați activ, special veniți pentru a fi parte din joc. 

La eveniment sunt anticipate aproximativ 5.000 de persoane interesate de acest domeniu, iar interacțiunea directă dintre candidați, angajatori, speakeri și gameri constituie mediul perfect pentru a transforma ideile fiecăruia într-o sursă de inspirație pentru noi proiecte, dar și pentru dezvoltarea comunității de IT din România.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Economic

Colaborarea este noua competiție l Cluj IT – singurul Cluster din România implicat în 3 EuroClustere, cu oportunități de peste 3 milioane de euro pentru IMM-urile europene

Published

on

cluj it

Reprezentanții companiilor membre Cluj IT Cluster au discutat despre oportunitățile colaborării, la Clubul Managerilor în IT;

Plecând de la principiul colaborării, CLUJ IT este parte a trei proiecte de tip EuroCluster care aduc IMM-urilor oportunitatea de a accesa peste 3 milioane de euro în finanțări directe, prin scheme de tip finanțare în cascadă, până în 2025;

  • Cluj IT Cluster este singurul cluster din România implicat în 3 proiecte EuroCluster;

Clubul Managerilor în IT (CMIT), eveniment organizat cu regularitate de Cluj IT Cluster, este locul în care reprezentanții celei mai titrate asociații de profil din România se întâlnesc pentru a dezbate metode de extindere a ecosistemului, de eficientizare a activității companiilor din industrie, de pregătire mai bună în fața competiției, dar și de prezentare a celor mai noi oportunități interne și internaționale.

Cea mai recentă întâlnire CMIT a avut loc în 16 februarie, la Cluj-Napoca, unul dintre punctele agendei fiind cel dedicat ”puterii colaborării”. Președintele Cluj IT Cluster, Stelian Brad, a adus în fața celor prezenți o prezentare care s-a focusat pe relevanța cooperării în industria IT, ca principal motor al inovării într-o lume în care schimbările rapide sunt singura constantă.

Am reușit să construim o comunitate puternică și unită în jurul Cluj IT, creând cadrul care asistă și încurajează colaborarea companiilor și universităților în proiecte de afaceri. Acest cadru furnizează transparență și încredere, ceea ce a dus la povești de succes care merită a fi cunoscute. Ne mândrim cu faptul că modelul nostru de colaborare este o sursă de inspirație și motivare, astfel fiind capabili să facem față oricărei provocări, pentru a face lumea un loc mai bun prin intermediul tehnologiei.”, susține Stelian Brad.

Advertisement

De altfel, principiul colaborării reprezintă piatra de fundament a tuturor acțiunilor întreprinse și implementate de ecosistemul Cluj IT, atât în activitățile de zi cu zi, cât și în proiectele aflate în derulare.

Cel mai recent exemplu în acest sens sunt cele 3 proiecte de tip EuroCluster, care aduc companiilor mici și mijlocii finanțări directe, sub formă de granturi, fiecare proiect reprezentând în același timp un punct de intrare a acestora pe piața europeană pe direcții prioritare cum sunt: accesarea pieței europene de sănătate, parteneriate strategice întrecompanii din ecosistemele digitale și domeniul producției sau dezvoltarea de modele de afaceri și proiecte inovative în sectoarele mobilă-interioare, IT și energie.

Cumulat, cele trei proiecte aduc IMM-urilor din Europa oportunitatea de a accesa peste 3 milioane de euro în finanțări directe, prin scheme de tip finanțare în cascadă până în 2025. Companiile pregătite pentru a face primii pași spre intrarea pe piața europeană sunt invitate să urmărească canalele clusterului (pagina web clujit.ro și rețelele sociale) pentru detalii privind primele apeluri pentru aplicații și servicii de sprijin prin acest tip de proiect.

Cluj IT Cluster este singurul cluster din România implicat în 3 proiecte Eurocluster.

Emil Ștețco, reprezentantul companiei Zetta Cloud, unul dintre cei mai noi membri ai Cluj IT Cluster, a declarat că experiența firmei pe care o conduce îi arată că oportunitățile din piață pot fi adresate mai ușor și mai eficient într-un sistem colaborativ în care fiecare membru al unui consorțiu format aduce ceea ce are mai bun.

Advertisement

La Zetta Cloud, suntem ferm convinși că lucrul în colaborare cu alte companii este esențial pentru a obține o perspectivă amplă asupra pieței și pentru a dezvolta soluții inovatoare care să răspundă nevoilor clienților noștri. Suntem mândri să facem parte din Clusterul IT Cluj și să colaborăm cu membrii comunității noastre de afaceri pentru a accelera inovarea și pentru a contribui la crearea unui viitor mai bun prin soluțiile noastre de inteligență artificială, care aduc beneficii reale societății.”, spune Emil Ștețco.

Clubul Managerilor în IT, organizat de Cluj IT, a facilitat, într-un cadru mai puțin formal, discuții productive ale managerilor din industria de software, care au apreciat colaborarea ca fiind ”noua competiție”, iar oportunitățile oferite de cluster drept unele care merită a fi cunoscute pe scară largă, așa cum este cazul celor trei proiecte majore de tip EuroCluster.

Continue Reading

Economic

Al Bano și Romina Power în premieră la Cluj. Duminica 13 noiembrie – ultimele bilete

Published

on

al bano romina power cluj napoca bt arena clujtv

ÎN PREMIERĂ LA CLUJ: Al Bano și Romina Power, după aproape o jumătate de secol de când au scos primul album împreună,cel mai îndrăgit cuplu din muzica internațională va cânta pentru prima dată împreună pe o scenă clujeană.

  • Spectacolul se apropie de SOLD OUT! –

Al Bano și Romina Power își reiau turneul internațional ”LIVE TOUR”, întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19 în 2020, și vor concerta la Cluj-Napoca pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, la BT Arena. Clujenii se vor delecta cu hiturile consacrate (”Felicità”, ”Sempre Sempre” ”Liberta”), dar și cu melodiile incluse pe cel mai recent album, “Raccogli L’attimo” (”Trăiește clipa!”), lansat la Festivalul de la Sanremo 2020 dar neprezentat în concerte în întreaga lume, pe fondul pandemiei.

Organizatorii estimează că show-ul din 13 noiembrie va fi unul SOLD OUT, ritmul de achiziționare a biletelor, pe măsură ce se apropie ziua concertului, fiind unul accelerat.

Încet, încet, o lume întreagă a revenit la o stare de normalitate și, în sfârșit, turneul internațional al lui Al Bano și al Rominei Power a putut fi reluat. Mai tineri sau mai experimentați, eu cred că publicul clujean va aprecia la adevărata valoare unii dintre cei mai mari cântăreți italieni, mai ales că va fi pentru prima dată când vor concerta împreună la Cluj-Napoca. Poate de aceea s-au și vândut într-un ritm așa rapid biletele”, a declarat Mira Due, organizatorul concertului.

Duo-ul italian Al Bano și Romina Power s-a lansat în 1975, cu albumul „Dialogo”. 47 de ani mai târziu, au un palmares discografic cu care puțin artiști se pot mândri: peste 20 de albume lansate și 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume. În 1994, după dispariția fără urmă a fiicei lor cea mare, Ylenia Carrisi, cei doi artiști s-au despărțit pe toate planurile. Cuplul s-a refăcut, însă, pe plan personal în 2018, dar și mai repede pe plan artistic: în 2013, Al Bano și Romina s-au reunit cu ocazia concertelor susținute la Moscova pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a artistului. În anul următor, artiștii au susținut un spectacol la București, iar Al Bano a mai revenit de alte două ori în țara noastră, la Târgu Mureș, în 2016, și la Alba Iulia, în 2018.

Este o mare onoare pentru mine să pot aduce în fața publicului doi artiști atât de iubiți, atât de universali, atât de… fredonați de o lume întreagă! Nu cred să existe iubitori de muzică să spună că nu au auzit, măcar o dată, un refren cântat de Al Bano și Romina Power. Muzica lor face punte între generații și reușește să fie pe placul publicului, indiferent de vârstă sau naționalitate”, a adăugat Mira Due.

Advertisement

Fanii care păstrează biletele cumpărate în 2021 ar putea să îi întâlnească personal pe cei doi artiști, la un cocktail!

Biletele achiziționate pentru concertul din 2021, amânat din cauza restricțiilor sanitare aflate în vigoare la acea dată, rămân valabile pentru cel din 13 noiembrie 2022, de la Cluj-Napoca.

Organizatorii au și o supriză pentru cei care decid să-și păstreze biletele: vor organiza o tragere la sorți, în urma căreia 10 dintre fani vor primi un premiu spectaculos: vor putea participa, după spectacol, la un cocktail surpriză (meet & greet) împreună cu Al Bano și Romina Power.

BILETE

Eventim: https://bit.ly/3DncQ5U

Advertisement

MyTicket: https://bit.ly/3U5KOla

Entertix: https://bit.ly/3Dl1lfa

Librăriile Cărturești

Advertisement
Continue Reading

Economic

Verificarea fiscală a averilor persoanelor fizice

Published

on

ANAF CLUJ

Despre opulența afișată și „hoțul care, dacă nu se laudă cu ce a furat, nu e hoț”.

CLUJ-NAPOCA, 4 Iulie 2022: Președintele ANAF, domnul Lucian Heiuș, a avertizat că începând din 1 iulie se vor desfășura controale pe întreg teritoriul țării, vizate fiind persoanele fizice cu averi semnificativ mai mari decât cele justificate prin veniturile declarate și impozitate.

În concret, revolta șefului ANAF este generată de faptul că „avem peste tot exemple de șmecheri care sfidează cu opulența și luxul pe care le afișează, care cheltuie sume de bani exorbitante, sfidând pe omul de rând, și care în viața lor nu au plătit niciun impozit, iar când verifici veniturile pe care le au, constați că ele sunt aproape inexistente”.

Aceste persoane urmează a fi verificate de organele fiscale, conform șefului acestora, „de la cel mai mare până la cel mai mic. Acesta e glonțul de argint pe care-l poate folosi fiscul din România împotriva celor care nu înțeleg că trebuie să-și plătească taxele și impozitele. (…) Îi vedem în aproape în fiecare săptămână, cu opulența pe care o afișează, pentru că hoțul, dacă nu se laudă cu ce a furat, nu e hoț”.

„Din punct de vedere juridic, acest tip de control la persoane fizice se numește „verificarea situației fiscale personale de către organul fiscal central”, fiind reglementat în mod distinct în Codul de procedură fiscală și în câteva ordine ale președintelui ANAF, prin norme majoritar derogatorii de la inspecțiile fiscale „clasice”.”, afirmă Livia-Maria Roman, Avocat Iordăchescu & Asociații.

Advertisement

I. Activități prealabile verificării situației fiscale personale

Prealabil declanșării controlului, Direcția generală control venituri persoane fizice efectuează o analiză de risc pentru stabilirea riscului de neconformare la declararea veniturilor. Analiza de risc este o procedură nepublică, desfășurată fără înștiințarea celor vizați și presupune verificarea documentară/din biroul organului fiscal a înscrisurilor relevante deținute sau obținute de acesta, cu privire la averile persoanelor fizice. În baza acestor probe, organul fiscal estimează veniturile obținute de persoanele fizice în ultimii (maximum 5) ani și le compară cu veniturile care au fost declarate de acestea în vederea impozitării.

Potrivit președintelui ANAF, cu ocazia masivei analize de risc efectuate recent de organele fiscale, s-au verificat, de exemplu, sumele folosite pentru a majora capitalul social pentru creditarea firmelor, dar și vacanțele în care au fost contribuabilii, preluându-se informații inclusiv de pe paginile de Facebook ale acestora. Analiza a revelat faptul că nu mai puțin de 561.000 de persoane au acumulat în perioada 2016 – 2019 o diferență între veniturile obținute și cele declarate/impozitate în cuantum de 20 de miliarde de euro.

„Pentru a se trece, însă, la controlul efectiv, este obligatoriu ca diferența între veniturile estimate de fisc în analiza preliminară și veniturile declarate să fie una semnificativă, adică mai mare de 10% din veniturile declarate, dar nu mai puțin de 50.000 lei. Persoanele fizice vor fi verificate în ordine descrescătoare a riscului de neconformare pe care îl prezintă, în funcție de cuantumul diferenței semnificative. Totuși, dacă în lista persoanelor cu risc de neconformare apar și soțul/soția, rudele sau afinii până la gradul al II-lea inclusiv (părinți, frați/surori/cumnați) ale persoanelor aflate în fruntea listei, ele vor putea fi verificate concomitent, indiferent de poziția pe care o au în listă.” continuă Av. Livia-Maria Roman.

II. Procedura efectivă a verificării situației fiscale personale

Advertisement

1. Organul fiscal comunică persoanelor fizice un aviz de verificare prin care le informează, cu cel puțin 15 zile înainte, despre începerea controlului și le solicită prezentarea, în termen de cel mult 60 de zile, a documentelor justificative și a tuturor clarificărilor relevante pentru lămurirea stării de fapt reale. Cu aceeași ocazie, organul fiscal pune în vedere persoanelor care urmează a fi controlate obligația de a completa și de a depune, în același termen de 60 de zile, o declarație de patrimoniu și de venituri în care se vor menționa:

  • bunurile deținute (bunuri imobile; bunuri mobile – mijloace de transport; metale prețioase, obiecte de artă și animale a căror valoare depășește 15.000 lei; conturi și depozite bancare, plasamente, investiții, polițe de asigurare, împrumuturi și orice alte bunuri/titluri/dețineri a căror valoare depășește 10.000 lei);
  • cheltuielile efectuate, atât cele personale, cât și cele cu persoanele aflate în întreținere.

Dacă persoanele verificate nu furnizează informațiile și documentele solicitate, organul fiscal efectuează controlul numai pe baza informațiilor și documentelor deținute/obținute de acesta.

Controlul se desfășoară, de regulă, la sediul organului fiscal, însă persoanele verificate pot formula, până la începerea controlului la data menționată în aviz, o cerere justificată prin care să solicite efectuarea controlului la domiciliul lor ori la sediul persoanei care le acordă asistență de specialitate sau juridică.

Durata controlului nu poate depăși 270 de zile calculate de la încheierea procesului-verbal de începere a verificării situației fiscale personale; totuși, perioadele necesare pentru prezentarea documentelor și/sau a informațiilor solicitate de organul fiscal nu sunt incluse în calculul duratei verificării.

2. După obținerea datelor necesare, organul fiscal stabilește veniturile obținute efectiv de persoana fizică în perioada verificată, scop în care poate utiliza trei metode indirecte de stabilire a veniturilor, respectiv:

  • metoda sursei și utilizării fondului – selectată atunci când se constată că persoana fizică verificată a utilizat fonduri în valoare mai mare decât sursele identificate;
  • metoda fluxurilor de trezorerie – selectată atunci când se constată că operațiunile derulate de persoana fizică verificată s-au desfășurat, în principal, prin conturile bancare şi financiare şi sunt intrări de sume semnificative în aceste conturi;
  • metoda patrimoniului net – selectată atunci când se constată că patrimoniul net al persoanei verificate a înregistrat creșteri semnificative pe parcursul perioadei verificate şi a fost stabilită, cu un grad rezonabil de certitudine, valoarea elementelor patrimoniale la începutul şi la sfârșitul perioadei verificate.

„În esență, organul fiscal urmărește să stabilească veniturile de care au dispus persoanele fizice în cursul perioadei verificate, pornind de la situația lor patrimonială (resurse avute la dispoziție la începutul perioadei verificate, mișcările de bunuri și cheltuielile de nivel de trai), după care compară aceste venituri cu cele declarate/impozitate de contribuabili.” afirmă Livia-Maria Roman, Avocat Iordăchescu & Asociații.

Diferența reprezentând veniturile nedeclarate de către contribuabili constituie, pentru organul fiscal, baza de impozitare la care se calculează impozitul pe venit, astfel:

Advertisement

a) dacă organul fiscal identifică sursa veniturilor suplimentare, impozitul se calculează prin aplicarea cotei specifice categoriei respective, prevăzută de Codul fiscal (în cele mai multe cazuri, de 10%);

b) dacă organul fiscal nu identifică sursa veniturilor suplimentare, acestea sunt considerate venituri din sursă neidentificată și se impun cu o cotă de 16%.

Impozitul pe venit și accesoriile aferente acestuia (dobânzi de 0,02% pe zi de întârziere + penalități de nedeclarare de 0,08% pe zi de întârziere) se stabilesc printr-o decizie de impunere ce constituie titlu de creanță, astfel că în baza ei se poate demara executarea silită a persoanei verificate.

III. Drepturile persoanelor fizice verificate sunt prevăzute atât în Codul de procedură fiscală, cât și în Carta drepturilor și obligațiilor persoanei fizice supuse verificării situației fiscale personale.

Dintre drepturile persoanelor verificate amintim:

Advertisement
  • dreptul de a li se comunica avizul de inspecție fiscală cu cel puțin 15 zile înainte de data începerii verificării;
  • dreptul de a solicita, pentru motive justificate, amânarea datei de începere a verificării;
  • dreptul de a beneficia, pe toată durata controlului, de asistenţă de specialitate sau juridică și de a numi persoane pentru a furniza informații;
  • dreptul de a beneficia de un termen de minimum 10 zile pentru a prezenta documentele și informațiile solicitate de organul fiscal;
  • dreptul de a fi informate, pe parcursul verificării, asupra constatărilor ce rezultă din verificare;
  • dreptul de a-și exprima, anterior emiterii deciziei de impunere, un punct de vedere cu privire la constatările organului fiscal;
  • dreptul de a contesta decizia de impunere conform prevederilor legale;
  • dreptul de a fi supusă doar o singură dată verificării, pentru fiecare perioadă impozabilă.

Dintre obligațiile persoanelor verificate, menționăm obligația de a depune declarația de patrimoniu și de venituri în termenul de 60 de zile de la solicitarea organului fiscal; neîndeplinirea acestei obligații constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 la 5.000 lei.

Discuții interesante pot fi purtate relativ la colaborarea persoanei fizice verificate cu organul fiscal pe parcursul controlului. Astfel:

  • în Codul de procedură fiscală se vorbește despre dreptul celui verificat de a da informații, de a prezenta înscrisuri relevante și orice alte date necesare clarificării situațiilor de fapt relevante din punct de vedere fiscal. În comentariile de specialitate s-a apreciat că „nimic nu obligă contribuabilul să răspundă întrebărilor verificatorului sau chiar să-i transmită documentele justificative pe care acesta le solicită”, însă lipsa cooperării va antrena o impunere a veniturilor nejustificate, determinate ca atare de organul fiscal;

în timp ce

  • Carta drepturilor și obligațiilor persoanei fizice supuse verificării situației fiscale personale prevede obligațiile de a coopera cu organul fiscal, de a furniza informații și de a prezenta înscrisuri, respectiv de a permite efectuarea constatărilor la faţa locului. Totuși, temeiurile legale ale acestor obligații, indicate în Cartă, sunt prevederi generale din Codul de procedură fiscală care, potrivit art. 147 din acesta, se aplică numai în măsura în care nu contravin regulilor speciale privind verificarea situației fiscale personale.

În tot cazul, interesul contribuabililor verificați este acela de a demonstra că veniturile obținute sunt neimpozabile, conform Codului fiscal, ori au fost realizate anterior perioadei verificate. Mijloacele de probă vor trebui să fie edificatoare, pentru că, în cuvintele aceluiași președinte ANAF, este puțin probabil ca „dacă cineva vine și spune că în anii ‘90 a cărat blugi cu Dacia și de atunci are un milion pus deoparte, cineva o să-l creadă, sau că are bani de la bunica, că a săpat cu plugul în grădină și a găsit o găleată de aur”.

„Rămâne de văzut în ampla acțiune de verificare a situațiilor fiscale personale demarată de la 1 iulie (a.c.) la nivel național, modalitatea în care organele fiscale vor aplica dispozițiile legale și (încă) sperăm că acestea vor avea înțelepciunea de a identifica și sancționa conduitele frauduloase, respectând, în același timp, pe deplin drepturile persoanelor verificate.” încheie Livia-Maria Roman, Avocat Iordăchescu & Asociații.

Continue Reading
iun 10 - Sb
Cluj-Napoca, RO
22°C câțiva nori
Zi Cond. Temp.
sam 06/10
ploaie ușoară
23/16°C
dum 06/11
nori împrăștiați
24/15°C
lun 06/12
ploaie moderată
15/13°C
mar 06/13
cer acoperit de nori
15/13°C
mie 06/14
nori împrăștiați
20/11°C

my-portfolio

Comentarii recente

iun 10, 2023 - Sb
Turda, RO
22°C
cer fragmentat
cer fragmentat
2 m/s, ESE
67%
758.31 mmHg
sam06/10 dum06/11 lun06/12 mar06/13 mie06/14
ploaie ușoară
24/16°C
câțiva nori
25/15°C
ploaie moderată
16/13°C
ploaie ușoară
14/13°C
nori împrăștiați
21/11°C
iun 10, 2023 - Sb
Câmpia Turzii, RO
23°C
cer fragmentat
cer fragmentat
2 m/s, ESE
65%
758.31 mmHg
sam06/10 dum06/11 lun06/12 mar06/13 mie06/14
ploaie ușoară
24/16°C
câțiva nori
26/15°C
ploaie moderată
16/14°C
ploaie ușoară
14/13°C
nori împrăștiați
21/12°C
iun 10, 2023 - Sb
Huedin, RO
20°C
cer fragmentat
cer fragmentat
2 m/s, NE
72%
759.06 mmHg
sam06/10 dum06/11 lun06/12 mar06/13 mie06/14
ploaie ușoară
21/14°C
câțiva nori
21/13°C
ploaie ușoară
14/12°C
cer acoperit de nori
14/10°C
cer senin
17/9°C
iun 10, 2023 - Sb
Dej, RO
23°C
cer fragmentat
cer fragmentat
2 m/s, ESE
64%
759.06 mmHg
sam06/10 dum06/11 lun06/12 mar06/13 mie06/14
cer fragmentat
25/16°C
cer fragmentat
25/15°C
ploaie ușoară
15/13°C
ploaie ușoară
15/13°C
cer fragmentat
21/13°C
Advertisement

Trending