Bazată pe NFT și pe tehnologia Blockchain, proiect evaluat la 3 milioane de euro
O nouă rețea de socializare, bazată pe NFT și pe tehnologia Blockchain, ia naștere chiar în România! TOKHIT este un proiect care revoluționează și inovează prin faptul că este prima rețea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic.
Proiectul, evaluat inițial la 3 milioane de euro, e dezvoltat de doi antreprenori clujeni cu experiență vastă în mediul de afaceri și e dedicat industriei creative, artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din domenii variate.
Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piață, iar evaluarea inițială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuția financiară a celor interesați. Inițiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunități pentru creatorii de conținut.
Advertisement
O abordare disruptivă care va schimba jocul
„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă.
Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului și antreprenor.
Înscrierile în comunitatea TOKHIT au început
Pentru cei interesați sau doar curioși, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.
„În acest moment, îi invităm pe toți cei care vor să afle în premieră extra informații despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcționa aplicația, despre cum va arăta interfața”, a continuat Andrei Ureche (Vandy).
Andrei Ureche
NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovația NFT-ului garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital a unei creații.
În luna martie a acestui an, a fost marcat și un record la nivel mondial, care dovedește avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparține artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari. Această vânzare este un semn în plus că pe această piață se întâmplă o adevărată revoluție.
Despre TOKHIT
TOKHIT este PRIMA rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu componenta NFT și Blockchain, un proiect revoluționar inițiat de Andrei Ureche și dezvoltat alături de Cristian Voaides.
Advertisement
Cei doi vin cu o experiență vastă în domeniul afacerilor. Andrei Ureche este antreprenor, brand strategist, designer, specialist în consolidarea relației brandurilor cu consumatorii. A lucrat până în prezent cu branduri precum Audi, Volkswagen, Untold, Banca Transilvania, Neversea, Adevărul, Digi24, Lorand Soares Szasz, Cristian Onețiu și mulți alții.
De cealaltă parte, Cristian Voaides a fondat platforma Welthee și vine cu un background de mai bine de 30 de ani în domeniul dezvoltării afacerilor. În prezent, Welthee este singura platformă din lume prin intermediul căreia poți să îți mărești veniturile prin strategii de investiție – fără riscuri, fără comisioane și în cele mai rapide și simple moduri.
Trupa New Fossils din Budapesta va încheia seria nomadă Pop-Up Jazz Club din acest an cu un concert susținut la Sala Radio din Cluj-Napoca. Preț de o seară, locația va fi transformată pentru ca publicul să poată experimenta atmosfera unui club de jazz. Evenimentul va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 19:00, iar biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.
New Fossils este o trupă nouă din Ungaria, formată din cinci instrumentiști talentați care aduc cu ei o bucată din energia orașului Budapesta. Formația și-a lansat primul album anul acesta, sub labelul lor: Morotva Records. Muzica lor poate fi descrisă ca un jazz slow, cu tentă indie. New Fossil a fost trupa adusă de echipa Jazz in the Park, în această toamnă, la Jazz by the River în Oradea, iar acum vor să ofere experiența trăită acolo și publicului din Cluj.
Încheiem seria evenimentelor Pop-up Jazz Club de anul acesta într-un spațiu care ne place mult și anume Sala Radio, cu cei de la New Fossils, o trupă pe care am descoperit-o recent și care ne-a câștigat cu dinamica și atmosfera pe care o transmit, a declarat Roxana Tarko, project manager Pop-up Jazz Club.
Program Pop-Up Jazz Club, 28noiembrie:
Advertisement
19:00 – Open Doors & DJ
20:15 – 21:30 – Concert New Fossils
23:00 – End
Noua serie Pop-Up Jazz Club din acest an a debutat în 23-24 septembrie cu concerte în pepiniera Iulius, din complexul USAMV Borhanci, unde timp de 2 zile, publicul s-a putut bucura de o locație mereu în schimbare și de concertele Luizei Zan, Moonlight Breakfast, Andrei Petrache Trio și Văzduh. A urmat, în 15 noiembrie, super concertul trupei Brass Against. Renumitul colectiv de muzicieni din New York care care îmbină rock-ul și jazz-ul într-un mod cu totul aparte, au creat o atmosferă intensă, plină de energie, la grădina Zazen din Cluj-Napoca.
Pop-Up Jazz Club este un proiect care transformă spațiile publice mai puțin utilizate în cluburi de jazz autentice, din dorința de a atrage atenția asupra lipsei spațiilor concerte și a sălilor de evenimente în România. Concertele live sunt intercalate cu momente de socializare și sesiuni de jam jazz. Această structură face ca fiecare eveniment să fie unic și vibrant. Pop-Up Jazz Club este organizat de echipa Jazz in the Park.
Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
Cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România
Pe 4 noiembrie 2023, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Primele 2.000 de bilete vor avea prețuri promoționale care pornesc de la 139 lei + taxă de ticketing.
Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianul Danzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floorsau Sonique, artistacare a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum“It feels so good”, “Sky” sau “Alive” vor fi pentru prima dată la We Love Retro. Line-up-ul acestei ediții este completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum“Another Night”, “Automatic Lover”, “Run Away” sau “Come and Get Your Love”, de 2 Unlimited,
”Generația celor de 40 de ani cu siguranță își va aminti fiecare vers din melodiile care se auzeau în discotecile anilor `90 și 2000. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber. We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.
Muzica românească, în premieră la ediția 2023
Advertisement
Voltajși Fly Project, trupe emblematice ale muzicii românești, vor fi pentru prima dată pe scena de la We Love Retro. Lor li se alătură Sweet Kiss, care promit un show memorabil peversurile pieselor “Alin Alin” sau “ Floare Albă, Floare Neagră”, completați perfect de băieții ai căror ochi nu i-a uitat, cu siguranță, nimeni: L.A.
Primul weekend din septembrie 2023, 1-3 septembrie, ne găsește din nou în Parcul Etnografic, de data asta la cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park.
Se anunță o ediție de neratat, într-unul dintre cele mai vechi parcuri ale Clujului, încărcat de istorie și natură, și ușor accesibil. E un spațiu pe care te invităm să-l descoperi, fie singur, fie cu prietenii, familia, copilul sau cățelul. E un loc încărcat cu o energie aparte care se îmbină perfect cu jazzul.
Avem noi artiști confirmați la cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park și festivalul începe să se contureze tot mai frumos!
Ronnie Foster, Camilla George, Theo Croker, Jan Gunnar Hoff Trio, Mischa Blanos, KLT & Jessy Elsa Palma, Klawo, JazzQuarters Trio, DSP Orchestra, Nightmares on Wax, Guts, Nickodemus, Moss Farai, Andrei Irimia, Andra Botez și Andi Moisescu vor fi și ei în Parcul Etnografic între 1-3 septembrie 2023.
Și nu e doar jazz, avem și activități de tot felul: lecții de muzică, discuții pe prismă, jocuri pentru copii și multe altele care ne ajută să creăm o lume cum ne dorim noi. O lume în care să ascultăm, să simțim, să descoperim și să ne relaxăm.
Advertisement
Îți sugerăm să îți iei abonament acum la 375 lei pentru o experiență completă sau bilete de o zi la prețul de 159 lei. Indiferent ce decizi, grăbește-te deoarece locurile sunt limitate: 7.000 pe zi.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani (inclusiv) beneficiază de acces liber la festival, însoțiți de un adult cu bilet valabil pentru Jazz in the Park 11.
Comentarii recente